ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

štěnice

Diskuse » štěnice

Alucha Nám poslal(a) zprávu dne 9.10.2008 v 23:26 | Aluchax@seznam.cz [89.176.163.158]

Dobrý večer nemůžu spát, jelikož se musím zeptat. Mám na těle dost štípanců, které mě sem tam svědí jak od komára, ale komára sem nikde nenašla. Za to takové malé světle hnedé broučky, kteří sou sotva tak velcí jako bych udělala fixó tečku i míň. Sou to s prominutím ti hajzlové??? a jak postupovat??? Díky moc

webmaster Nám poslal(a) zprávu dne 11.10.2008 v 18:10 | ok@nanoit.cz | http://www.nanoit.cz [90.177.81.54]

Mohou to být štěnice, ale také nemusí. Koukněte se pod lupou a porovnejte je s obrázky na našem webu. Pokud to budou štěnice, kontaktujte třeba firmu z banneru v horní části webu.

Eliška Nám poslal(a) zprávu dne 14.11.2008 v 15:39 | EliskaTomsova@seznam.cz [212.32.74.172]

Dobrý den, potřebovali bychom znát Váš názor. Před 14dni jsme se přestěhovali s přítelem do Anglie.Našli jsme si skvělý podnájem a začali se zabydlovat. Jakmile jsme se přestěhovali a já se pustila do vybalování věcí z ČR(jen připomínám,že v ČR jsme nikdy problémy se štěnicemi neměli) nad postelí po zdi nám lezl brouk,zabila jsem ho a zůstal po něm krvavý flek,divila jsem se,ale nechala jsem to být.Asi 5 dní poté jsem na těle,hlavně na rukou a břiše, našla štípance,které strašně svědí.Realitní agentury nechala na vlastní náklady pokoj vystříkat deratizační firmou.Je to dva dny,co proběhl postřik a stále se mi na těle vyskytují nové kousance. Je ale zajímavé,že přítel žádné nemá,nic ho nekouslo.Prohledali jsme i celý pokoj a nikde jsme hnízdo těch potvor nenašli.Myslíte,že tedy postřik štěnice nezničil a že jsou stále mezi námi?Bojím se i usnout.Opravdu mám štípance všude tam,kde vedou žíly v jedné lajně za sebou.Děkuji za radu.Kde tedy ještě máme hledat?

webmaster Nám poslal(a) zprávu dne 16.11.2008 v 23:09 [88.102.68.128]

Dobrý den i vám.
To že se ve vašem případě jedná stále o štěnice je více než pravděpodobné. Pro vysvětlení - štěnice neumírají ihned po provedení postřiku. V případě postřiku se musí štěnice dostat do kontaktu s postříkaným povrchem. Takže nejprve musí vylézt z úkrytu v touze se napít krve a přejít místo, které je ošetřené postřikem. Teprve pak přichází její pomalá smrt, což znamená, že to chvíli trvá, než brouk umře. Věřte tomu, že vás ještě stačí kousnout a vrátit se do úkrytu. Člověk tak dělá štěnicím návnadu a láká je ven z úkrytů, kam se postřik nemůže dostat. Je to celkem nepěkná představa, ale pro úspěšné vyhubení štěnic je to velice důležitý předpoklad. Také se stává, že se následky kousnutí štěnice projevují až po několika dnech. To může také vysvětlovat výskyt štípanců v časovém odstupu, například po opuštění místa s výskytem štěnic. Je nutné, abyste požadovali co možná nejpodrobnější instrukce a pokyny přímo od dezinsekční firmy. Nechte se poučit o opatřeních a možnostech.
Moc vám držím palce, aby hubení proběhlo úspěšně a zdravím do Anglie.

Eliška Nám poslal(a) zprávu dne 18.11.2008 v 00:46 | EliskaTomsova@seznam.cz [212.32.82.20]

Dobrý den,

moc Vám děkuju za odpověď. Je to určitě velice účinná pomoc od Vás a mnohé mi pomohlo pochopit. Už jsem opravdu až do morku kosti pocítila význam slov:,, Jsi otravný/á jak štěnice´´ Odteď už to můžu používat s klidným srdcem a svědomím a s pocitem, že moc dobře vím, co se pod tímto významem skrývá:)

Děkuji mockrát.

Lucie Nám poslal(a) zprávu dne 23.11.2008 v 15:06 [89.24.5.87]

Dobrý den.Chtěl Bych radu..Prosím o odpověď.. Já se stěhuji od rodičů a tak bratr spal v mé posteli.Ráno se probudil celej poštípanej a říkal,že to svědí.Všichni jsme se mu smáli.My poštípaní nejsme.. Ale o asi 10 dní později jsme zabili 2 brouky,kteří po sobě nechali skvrnu jak šlak.. To mi bylo divný. A nyní,jak koukám na Vaše stránky,jsem si jistá,že to jsou 100 procentně štěnice..Máma nto doma všude i pod kobercem postříkala prostředky z běžného prodeje a vylezlo njich kupa.. Ale stále od někud vylézají.. Jsme z karlovarského kraje a tak bych potřebovala vědět,zda by k nám přijeli z té firmy.. A kolik by to asi tak stálo,když je to byt 3 plus 1?? Je neděle,takže tam zavoláme až zítra.. prosíííííííííííím pomooc

webmaster Nám poslal(a) zprávu dne 23.11.2008 v 17:24 | ok@nanoit.cz | http://www.nanoit.cz [90.177.81.54]

Zkuste firmu, na kterou odkazuje reklama v horní části našeho webu.

Jitka Nám poslal(a) zprávu dne 3.12.2008 v 00:11 [86.49.126.55]

Ach jo, tak jsme v tom taky. Asi 14 dní se mi objevujou štípance na nohách, rukou, zádech, zadku... no, nevěděla jsem, jestli to neni jenom moje oblíbená vyrážka, štípance jsou drobounký. Taky jsem se divila, proč se mi objevujou krvavý skvrny na prostěradle... než se mě máma zeptala, jestli nemáme štěnice. Nějak jsem to neřešila, protože mi to přišlo nepravděpodobný. To bylo včera... v noci jsem se vzbudila, strašně mě všechno svědilo, tak jsem rozsvítila a na peřině našla asi 8 malejch hajzlů. Takže google, zjištění, že to budou štěnice a hysterickej záchvat. A zbytek noci (asi tak hodina) v teplákách, mikině a ponožkách s pocitem, že po mně furt něco leze. Prostě hnus. Do ložnice se mi nechce, štítim se toho, zejtra mi má přijít firma na postřik, tak jsem zvědavá. Jednu mrchu jsem našla i ve fretčím pelechu- což mě přivádí k otázce- pijou krev i zvířatům?
No, doufám, že se firma vyznamená, pak napíšu, jak to dopadlo. Ach jo, je mi z toho zle, fuj :((

Lenka Mejsnarová Nám poslal(a) zprávu dne 16.12.2008 v 13:03 | lenka.mejsnarova@seznam.cz [82.150.181.146]

Dobrý den , chci se zeptat do jaké velikosti se štěnice dorůstají. Našla jsem doma mrtvého brouka, je velice podobný štěnici, ale veliký zhruba 8 mm a vzadu není zůžený do špičky jako na vašich obrázcich, ale je prostě celkově oválný. Můžete mi poradit o co by mohlo jít? Pokousaní nejsme. Děkuji.

Martina Nám poslal(a) zprávu dne 2.1.2009 v 03:12 [213.195.212.71]

Dobry večer prosim o POMOC!!!Dneska večer jsem přišla ,že mame v dětskem pokojičku štěnice.Od zaři řešime po doktorech štípance dcery nikde nic nebylo a ani ve snu mě nenapadlo co mě dnes čeka.Samozřejmě ,že hned rano mam objednane odborniky s postřikem.Nevim a prosim o radu kdo ma zkušenosti co s madracema plyšakama a další věci?Neda se vše vyprat na 60.Je to mazec mame rok novy byteček je mi uplně zle s toho a hlavně fakt nevim co s hračkama.Navic po vanocich plno noveho.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 9.1.2009 v 11:10 | Vanda.Pekova@seznam.cz [62.24.81.188]

nešťastnáPro Martinu: Jestli jste si již pozvala deratizační firmu, tak by mě zajímalo jakým způsobem vám deratizaci provedla, Já s nimi spokojená nebyla a musela jsem si nechat radit a poradit si s nimi, s pomocí jednoho odborníka po netu, sama. Napište mi na mail, poradím vám.:-)))

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec