ŠTĚNICE |
|
základní fakta o štěnicích
včasné odhalení štěnic
štípanec od štěnice
vyhněte se zamoření
jak bojovat se štěnicemi
fotky štěnic
videa štěnic
registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic |
Jak poznám, že dezinsekce byla úspěšná???Diskuse » Jak poznám, že dezinsekce byla úspěšná??? Jitka Nám poslal(a) zprávu dne 7.12.2008 v 18:31 [86.49.126.55] Dneska je neděle. Deratizárot tu byl ve středu. Vystříkal ložnici, ale ne skříně, prádlo jsem dala povětšinou na balkon a snažim se ho postupně prát na 60. Ložnici vystříkal jinak důkladně, všechna hnízda, co našel, postel, rošty, matrace. Obývák, kde skoro nejsme, vystříkal jenom podél stěn, to samý chodbičku. Koupelnu vůbec. Od tý středy si nemyslim, že by mi přibyl nějakej štípanec, mrtvolky jsem odklidila ve čtvrtek, postřik nechala, jak je (ale můžu ho setřík, kdybych chtěla). Nejhorší byla ložnice, no. V obýváku ani jedna mrtvolka a ani jsem tu neviděla žádnou živou (což v ložnici předtim jo). V předsíni asi 3 mrtvolky. A co teď? Dá se už teď poznat, jestli to vychcípalo všechno, nebo prostě musim čekat a čekat a čekat....? webmaster Nám poslal(a) zprávu dne 8.12.2008 v 01:17 | ok@nanoit.cz | http://www.nanoit.cz [90.177.81.54] Je třeba čekat... a doufat :o) časem se ukáže, zda bylo hubení úspěšné, či ne. Každopádně by však první postřik měl mít zdrcující dopad na naprostou většinu štěnic a vypořádání se s případným zbytkem je pak o to snažší. Přeji hodně štěstí. Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 9.1.2009 v 11:01 [62.24.81.188] Jitce: Nevím jak jste byli úspěšní, ale pokud ne, nevyhazujte již peníze za derat.firmy. Kupte si v Hornbachu K-Othrin 25 sc á 155Kč, jedna lahvička na 2 l vody, tlakovou lahev na rozstřikování (cca kolem 300Kč)a bariérově vystříkejte postele kolem dokola, škvíry u stěn u země, v rozích i u stropu (štěnice mohou škvírami přebíhat do ostatních pokojů, dokáží urazit za "potravou až 30 m!), díry kolem potrubí na teplo a rovněž bariérově okolo všech možných skrýší v blízkosti postelí(peřiňáky ap.)Pokud máte podezření, že by mohly být i v povlečení ap. v místech, kde máte soustředěno více oděvů ap., co půjde, vyperte na 60 stupňů, co ne, buď vyhoďte nebo propařte přes hadr žehličkou. Vařící pára zahubí případné štěnice v textiliích. Po třech nedělích postřik zopakujte po 3 týdnech a pak, pokud by se ještě objevily znova (v nenalezených hnízdech mohou být vajíčka, ze kterých se kolem týdne mohou líhnout další a postupně vylézat). Jakmile se štěnice kontaminuje postřikem, přes který musí přelézt velmi brzy chcípne. Hodně štěstí :-))) Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.1.2009 v 11:41 [62.24.81.188] JEŠTĚ OPZORNĚNÍ: pokud máte štěnic v bytě už hodně, asi by to raději chtělo na poprvé přeci jenom pozvat deratizérskou firmu, dohlídnout aby vystříkala vše, jak jsem tu posala a chtělo by to dýmovnici, aby rázem zahubila všechny žijící štěnice. Potom už můžete byt ošetřovat svou pomocí. To jest, kdyby se průběžně rodily nové z vajíček (ty se ani postřikem ani dýmovnicí nedají vyhubit), aby při vylézání museli přes barirérový postřik a hynuly.
Milan Nám poslal(a) zprávu dne 18.4.2009 v 04:02 [78.136.178.112] Dobry den pred mesicem byla u nas firma.odtahli jsme se zenou vsechen nabytek i kdyz si myslim ze asi i zbytecne protoze bych rekl ze to ten pan pekne odflaknul.pritelkyne ta mela denne spoustu stipancu ja jen obcas nejaky ale kdyz tu byla ta firma vystrikali nabytek steny jen tak letmo chodbu i kouplnu taky jen tak narychlo byli u nas asi 5 minut maximalne delali cely barak a ale nevim mame dole recepsi a co jsem se dozvedel tak nekomu to asi dobre udelali a nekomu asi ne protoze pritelkyne nasla jen 1 mrtvou stenici a pak jen svlecene s kuze.avsak nevystrikali postylku synovi a v rostu jich mel spoustu tak jsem to vzal do vany sprchu odsrouboval at mam jen hadici a proud varici vody a co jich vyplavalo to byla hruza tak sjem to udelal i sposteli i kdyz ji vystrikali ale dukladne asi ne vypadli asi jen 3 ale i tak zatim to mame v poradku ted v pondeli k nam prijdou take.chci se zeptat jestli je nutne aby strikali i cele zdi do mokra protoze sousedovi to deli a pry to ma v pohode nebo staci jen rohy a podel zdi a vodovodni trubky a co koupelna?nemeli by ji taky dukladne vystrikat i kdyz tam mame docela chlad.take bych se rad zeptal jestli je nejaka mast nebo neco proti stipancum.pritelkyne s tim byla u doktorky a nic ji na to nedala.ma strasne fleky a nemuze se ani opalovat ani jit k vode protoze to vypada vazne strasne.jsou to takove jako by svetle hnede flicky ale kdyz jde do vody tak to vynikne jeste mnehem vice rad bych ji neco sehnal ale vazne co zabira..predem dekuji za odpovedi Nikola Nám poslal(a) zprávu dne 21.4.2009 v 21:58 | nikita3333@seznam.cz [92.62.226.44] Pro Milana!!!
Josef Nám poslal(a) zprávu dne 27.11.2016 v 00:33 | Ruppert@seznam.cz [37.48.44.100] Dotaz sice K othrine je volne dostupny ale neni to slabsi verze toho co maji deratizatori
|