ŠTĚNICE |
|
základní fakta o štěnicích
včasné odhalení štěnic
štípanec od štěnice
vyhněte se zamoření
jak bojovat se štěnicemi
fotky štěnic
videa štěnic
registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic |
PrevenceDiskuse » Prevence Zuzana Nám poslal(a) zprávu dne 23.1.2009 v 12:17 [195.146.114.190] Dobrý den,
Anonym Nám poslal(a) zprávu dne 23.1.2009 v 14:26 [195.39.81.137] Po čtyřdenní zkušeností, kdy Vím s kým mám tu čest mne napadá jedině:
Webmaster Nám poslal(a) zprávu dne 19.2.2009 v 12:29 [90.177.81.54] Osobně bych nespojoval štěnice s čalouněnými sedačkami MHD a bezdomovci. Je třeba si uvědomit, že štěnicím nevyhovují venkovní mrazy a skrýš si vyhledávají takovou, aby byly pokud možno co nejméně rušeny. Navíc štěnice nemají nic společného s nečistotou a hygienou. Prostě parazitují a sají krev. Pokud se štěnice vyskytly na koleji, je těžké doporučit způsob prevence, jelikož je víc než pravděpodobné, že se štěnice můžou šířit pokoj od pokoje s tím, jak jejich populace poroste. Jediná prevence bude tedy pravděpodobně pečlivé hubení brouků v místech, kde již byl jejich výskyt detekován. Soňka Nám poslal(a) zprávu dne 12.5.2009 v 11:54 [82.117.143.5] Dobrý den,bydlím u přítele 2 roky a teď na jaře se nám objevily štěnice,když máme otevřená okna.Přítel mi řekl,že štěnice měli asi před 3 roky a že je to kvůli netopírům kteří žijí v panelech.Bydlíme v menším paneláku ,který není ještě moderně zateplen.Jsou velice pomalé a snadno se dají zahlédnout pouhým okem ,když lezou po stropě.Postele stále prohledávám a zatím nic,ale ten pocit je hrozný.Prosím o pomoc-začínám mít s toho velkou fobii.Štěnice to určitě jsou-porovnála jsem je na internetu.Máme si zavolat speciální firmu na deratizace?Nebo mám koupit nějaké prostředky?Zavírat okna přes léto je nemožný.Děkuji Soňa |