ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Prevence

Diskuse » Prevence

Zuzana Nám poslal(a) zprávu dne 23.1.2009 v 12:17 [195.146.114.190]

Dobrý den,
na kolejich se nam objevily stenice. Zatim je vyskyt jenom ojedinely a nachazeji se jenom na nekterych pokojich. Chtela bych se zeptat, zda existuje nejaky druh prevence, aby se nam nedostaly taky na pokoj, protoze si myslim, ze zatim jsme byly techto brouku nastesti usetreny. Dekuji Zuzana

Anonym Nám poslal(a) zprávu dne 23.1.2009 v 14:26 [195.39.81.137]

Po čtyřdenní zkušeností, kdy Vím s kým mám tu čest mne napadá jedině:
- neprodyšné obousměrné uzavření hranic
- zákaz cestování
- eliminace bezdomovců apod (bohužel tyhle potvory sdamovolně nevznikají, ale přenášejí se, podle mne užásná věc jsou čalouněné sedačky v MHD).
Bohužel mi to až příliš připomíná nepříliš vzdálenou minulost...
P.S. neodpustím si ironickou noticku. "To by mne zajímalo kde soudruzi neudělali chybu..." (myšleno ironicky).
P.P.S. Nesnáším brouky... (myšleno vážně).

Webmaster Nám poslal(a) zprávu dne 19.2.2009 v 12:29 [90.177.81.54]

Osobně bych nespojoval štěnice s čalouněnými sedačkami MHD a bezdomovci. Je třeba si uvědomit, že štěnicím nevyhovují venkovní mrazy a skrýš si vyhledávají takovou, aby byly pokud možno co nejméně rušeny. Navíc štěnice nemají nic společného s nečistotou a hygienou. Prostě parazitují a sají krev. Pokud se štěnice vyskytly na koleji, je těžké doporučit způsob prevence, jelikož je víc než pravděpodobné, že se štěnice můžou šířit pokoj od pokoje s tím, jak jejich populace poroste. Jediná prevence bude tedy pravděpodobně pečlivé hubení brouků v místech, kde již byl jejich výskyt detekován.

Soňka Nám poslal(a) zprávu dne 12.5.2009 v 11:54 [82.117.143.5]

Dobrý den,bydlím u přítele 2 roky a teď na jaře se nám objevily štěnice,když máme otevřená okna.Přítel mi řekl,že štěnice měli asi před 3 roky a že je to kvůli netopírům kteří žijí v panelech.Bydlíme v menším paneláku ,který není ještě moderně zateplen.Jsou velice pomalé a snadno se dají zahlédnout pouhým okem ,když lezou po stropě.Postele stále prohledávám a zatím nic,ale ten pocit je hrozný.Prosím o pomoc-začínám mít s toho velkou fobii.Štěnice to určitě jsou-porovnála jsem je na internetu.Máme si zavolat speciální firmu na deratizace?Nebo mám koupit nějaké prostředky?Zavírat okna přes léto je nemožný.Děkuji Soňa

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec