ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

štěnice a roční období

Diskuse » štěnice a roční období

Kristina Nám poslal(a) zprávu dne 18.4.2009 v 11:14 | kristinek@seznam.cz [94.142.234.1]

Dobrý den,
jsou štěnice aktivní i v zimním období? Loni v listopadu jsem měla štípance, které by docela sedly na štěnice, i když jsem nenašla jakýkoli pozůstatek nebo stopu tohoto tvora. Přes zimu se pak nic nedělo, a ted´ v dubnu mám pocit, že se zase objevil jeden štípanec. Ale říkám si, že vzhledem k zimní pauze se může jednat o kousanec jiného hmyzu, který už se probudil... jsem všeobecně dost citlivá např na mravenčí štípance.
Předem díky za reakci,
K. Límová

LL Nám poslal(a) zprávu dne 18.4.2009 v 13:02 [84.42.160.131]

Ahoj milá K. Mám ten samý problém a bohužel dnes jsem je našla, 2 v mé matraci :-( Poprvé štípance loni na podzim, pak to přestalo, a začalo to opět někdy z kraje března, vždy jednou za týden tak jeden štípanec, šílené reakce v podobě boulí na rukách.... Byla jsem s tím i na neschopence a doktoři si nevěděli rdy, jelikož rozbory krve byly v pořádku!!! Včera večer jsem urputně pátrala na netu a narazila na štěnice, koukla jsem pod matraci a našla včera jednu a dneska zase..... v noci jsem měla hysterák, brečela manželovi do telefonu...jsem ted tady totiž sama. Už jsem vyhledala deratizační firmu a v pondělí ráno přijedou. Jinak ty mrchy šly jen na mě, manžel ani jeden štípanec!!!Bydlím na Jižním městě, panelák... jinak musím podotknout, že hygiena s tím opravdu nemá nic společného, považuji nás i naše sousedy za normální lidi :-) Prý je to problém halvně cestování a návštěv, ale na druhou stranu, pokud každý den strávíte téměř 2 hodiny v pražské MHD, tak to podle mě bohatě stačí....

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec