ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Štěnice

Diskuse » Štěnice

Lucie Nám poslal(a) zprávu dne 24.8.2009 v 15:43 [194.79.55.130]

Dobrý den, cca v březnu jsme na bytě v Praze 9, kde jsme žili 3 spolubydlici, zjistili výskyt štěnic. Prakticky ihned jsme zavolali dezinsekci, pán provedl postřik a následně v každé místnosti nějaký plyn. Tři týdny jsme dodržovali pořádek, postřik téměř neotírali a až pak postupně jsme začali uklízet. Já jsem se po necelém měsíci od tohoto postřiku přestěhovala k rodičům do rodinného domku ( což už bylo v plánu dva měsíce předem, ale nechtěla jsem nikoho ohrozit, tak jsem v bytě ještě kvůli likvidaci zůstala ). Teď je to skoro 4 měsíce, co bydlím v domku a dnes jsem zjistila tři štípance na předloktí. Může to být cokoliv, ale já samozřejmě po zkušenosti se štěnicemi tyhle potvory už vidím všude a myslím, že mě budou pronásledovat celý život. Jak moc je pravděpodobné, že jsem je zatáhla do toho domku i přes to, že jsme striktně dodrželi přípravu před postřikem ( prádlo prané na vysoké teploty, žehlené, uložené do pytlů a ty dané pečlivě zavázané na balkon, nábytek, který jsem užívala, tam zůstal, krabice jsem vyhodila a koupila čisté nové, které nepřišly do styku s bytem, knihy jsem "vyklepávala" po postřiku několikrát...prostě vše důkladně prohlédnuto a vyčištěno )? Pořád se modlím, aby to byl jen hloupý komár, ale před cca 14 dny lezla po zdi ( už ráno za plného světla ) taková malá 1-2mm bílo-průhledna potvora. Já to zamáčkla a až pak si uvědomila, že to mohlo být ono. Tak mě to pořád děsí. Tenkrát z toho bytu jsem byla štípnutá jen jednou a hodně to svědilo a asi 3 týdny na kůži to drželo a pak jsem viděla jen dospělou štěnici. V nynějším pokoji zatím žádné stopy po trusu nebo krvi, žádná kůže, nic. Je možné, že bych i přes všechno to, co proběhlo, zatáhla vajíčko a že by se celé 4 měsíce ani jedna nechtěla nakrmit - tzn., že štípnutí mám až teď?? Děkuji moc za radu...

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 11.9.2009 v 16:59 [89.176.243.58]

nešťastnáLuci zajdi do diskuze
=====================
.
Přípravek k hubení štěnic stoprocentní
.
Tam si přečteš o všem, co potřebuješ vědět. Jen vynech příspěvky od "Danilela", ta tam naši diskuzi přišla ničit a zbytečně budeš ztrácet čas čtením urážek lidí, kteří si tam pomohli a pomáhají.

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec