ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Deratizace firmami

Diskuse » Deratizace firmami

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 15.9.2009 v 12:22 [86.49.119.40]

nešťastnáV diskuzi PŘÍPRAVEK K HUBENÍ ŠTĚNIC-STOPROCENTNÍ!
=================================================
se zabýváme hubením štěnic individuelně, většinou po zklamání s deratizačními firmami, kterým se je nepodařilo u některých z nás vyhubit.
.
Přemýšlela jsem nad tím, zda přeci jenom neexistují firmy, které toto dokáží, včetně záruky.
.
Zda opravdu nekřivdíme poctivým firmám, které, jak pevně doufám, jistě existují a díky nepoctivým firmám ztrácí své dobré jméno.
.
Vždyť i v poslanecké sněmovně jsou jistě lidé, kteří jsou poctiví a vezou se ve všeobecné neoblibě s těmi nepoctivými, a to ne svoují zásluhou.
.
Byla bych moc ráda, kdybyste sem psali své POZITIVNÍ zkušenosti s deratizačními firmami, včetně NÁZVU FIRMY.
JSEM PŘESVĚDČENA, ŽE SI ÚSPĚŠNÉ A POCTIVÉ FIRMY NAŠI ÚCTU ZASLOUŽÍ.
.
Prosím o podrobný POPIS deratizačního úkonu, NÁZEV přípravku postřiků, DOBU úspěšné likvidac štěnic, POČET ZÁSAHŮ a VÝŠI CELKOVÉ úhrady.
Rovněž by mě zajímalo, zda jsou některé frimy schopny vzít na sebe ZÁRUKU s případným VRÁCENÍM peněz.
.
Lidé si zde potom budou moci porovnat své finanční možnosti a vybrat si mezi individuálním zásahem (dle rad v diskuzi - Přípravek k hubení štěnic-stoprocentní)nebo firemním.
.
DĚKUJI ZA PRAVDIVÉ PŘÍSPĚVKY.
KDO BY CHTĚL PSÁT VÝMYSLY, VĚŘTE, ŽE SE NA TO ČASEM PŘIJDE A LIDÉ SI TU NEPRAVDIVOU INFORMACI MEZI SEBOU V TÉTO DISKUZI RYCHLE PŘEDAJÍ.
PROTO PIŠTĚ POUZE PRAVDU, JINAK BY SE NEPRAVDIVÝMI ÚDAJI O SOBĚ FIRMA MOHLA ZLIKVIDOVAT SAMA.

spokojená Nám poslal(a) zprávu dne 20.9.2009 v 09:56 [89.102.238.28]

"tento obsah musel být skryt"

DERATIZACE, DEZINSEKCE, DEZINFEKCE:
Likvidace vos, sršňů - likvidace vosích a sršních hnízd, rojů divokých včel:
Provedení likvidace vosích a sršních hnízd, rojů divokých včel tam, kde bezprostředně ohrožují zdraví a majetek člověka. (více ...)

Deratizace - ochranné, celoplošné, ohniskové:
Deratizace v domácnostech, městech a obcích, firmách a jiných objektech. (více ...)

Dezinsekce - hubení nežádoucího hmyzu :
V jarních a letních měsících se zabýváme likvidací rojů divokých včel, vosích a sršních hnízd! (více ...)

Dezinfekce – likvidace mikroorganismů, plísní a bakterií :
Likvidace mikroorganismů pro komunální hygienu, pro potravinářské provozy, pro zemědělskou prvovýrobu (více ...)

Ochrana proti holubům :
Instalace hrotových systémů, ochranných sítí (více ...)

HACCP :
Analýza rizik a tvorba kritických kontrolních bodů (více ...)

SPOKOJENÁ Nám poslal(a) zprávu dne 20.9.2009 v 14:06 [89.102.238.28]

ahojky všem,s touto firmou jsem byla velmi spokojená,byli seriozní a hlavně(ve srovnání s firmami,které u nás byly dříve)byli upřímní.Na otázku,zda mi zaručí 100%likvidaci mi odpověděl majitel DDT,že toto mi nikdo nikdy100%říct nemůže.Udělali3postřiky a zatím to vypadá,že je vše v pořádku.Máme domluveny ještě3postřiky po 3měsících,aby deratizace přesáhla rok od nálezu štěnic.Kdyby se někam schovaly,tak aby byl byt chráněn.Je to firma,která dojíždí i mimo Přerov,my sami jsme také od jinud a našla jsem je na internetu.Za každý postřik bytu3+1jsme zaplatili pouze1500kč.Snad jsem napsala vše,pokud ne,zeptejte se odepíšu.

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 21.9.2009 v 16:01 [86.49.119.40]

nešťastnáAhoj SPOKOJENÁ
===============
Prosím napiš nám, kolik dní jsi od postřiku bez kousanců a jak dlouhé pauzy dělala firma mezi těmi třemi.
.
Dále jsi neodpověděla na to, zda firma dává záruku a v případě nepovedené deratizace peníze vrátí.
.
To je pro nás - samoderatizéry velmi důležité.
.
Když už pominu úhradu firmě 9000Kč za 6 postřiků (mimochodem opravdu levná firma :-)), tak bychom opravdu chtěli slyšet, že jsou schopni štěnice skutečně zlikvidovat.
.
Jestliže já, jako krejčová, někomu ušiji šaty, tak při jejich předání a vzetí úhrady za práci, musím ručit za to, že v tom ten člověk bude moci opravdu chodit a ne je mít pouze pověšené ve skříni z důvodu, že by se mu po oblečení roztrhaly. .-)
.
Ještě k deratizaci - já se svým stylem deratizace jako amatér (podle rad jednoho hodného deratizéra)utratím max. 3000Kč na postupné bariérové postřiky rozložené na 1 rok a likvidace je na 100%!
.
Jinak opravdu děkuji za doporučenou firmu, protože ne každý by měl odvahu bojovat s těmi mrchamy sám. :-)

SPOKOJENÁ Nám poslal(a) zprávu dne 22.9.2009 v 14:15 [89.102.238.28]

První postřik nám prováděli začátkem května,od té doby jsme byli kousnutí jen dvakrát a pak už nic,jen jsme nacházeli mrtvolky.Na to,že jsme jich tady měli dost,tak je to úspěch.Nevím,zda firma dává záruku vrácení peněz,protože ze zákona má každý nárok na 3postřiky placené z fondu domu,čehož jsme využili,tudíž jsme se po těchto věcech nepídili.Navíc nám to proplacení zajistila sama firma(my jsme o této možnosti nevěděli)aniž by to udělat museli.Takže my si zaplatíme pouze poslední 3preventivní postřiky,tedy4500kč,což se mi zdá opravdu velmi slušná cena.Postřik prováděli 3krát,vždy po 3týdnech a aplikovali pokaždé jiný prostředek,aby nedošlo k resisdenci na přípravek.Jelikož každá poctivá firma ví,že nemůže 100%zaručit úspěch a úplnou likvidaci,proto jsme si domluvili preventivní postřiky přesahující rok.Také mám i špatné zkušennosti s jinou firmou,nejsi sama.Ale sama dobře víš,že boj s nimi není zrovna nejlehčí a 100%úspěch je až po roce.Proto nechápu,jak se můžeš ptát,jestli dávají záruku!Ty sama provádíš postřiky doma a radíš lidem(což je dobře),ale sama taky nemůžeš říct,že tvá metoda je 100%,až po uplynutí roku.Také si myslím,že srovnávat šaty se štěnicemi je o něčem jiném a trošku jsi mě tím naštvala.Zdá se mi,že ikdyž jsi tuto diskuzi založila,aby pomohla lidem,kteří nechtějí aplikovat postřiky sami,tak stejně hledáš stále něco,aby jsi mohla upřednostnˇovat své postupy.Celkem lituji,že jsem sem vůbec první příspěvek napsala.Opravdu každý není stejný a já jsem spokojená,jelikož firma,o které jsem psala je férová.Záleží na každém,jestli zvolí firmu nebo je bude likvidovat sám,to neovlivníme ani jedna.Já osobně neupřednostnˇuji firmy,protže jsem také dělala postřiky sama,ale bohužel,nedařilo se.Asi jsem něco dělala špatně.A právě pro takové lidičky jsem to sem chtěla napsat.Klobouk dolů všem,kteří si štěnice zlikvidovali úspěšně sami(ikdyž zatím stále nikdo neví,jestli100%)a všem pěkný den

Nešťastná Nám poslal(a) zprávu dne 23.9.2009 v 21:55 [86.49.119.40]

nešťastnáPro SPOKOJENÁ
=============
Děkuji za vyčerpávající odpověď a nebuď naštvaná. Ta má opatrnost a nedůvěra opravdu pramení se špatných zkušeností s firmami a podle toho, co tu lidé píší, je jich opravdu dost.
.
Takže takovou "perlu" jako jsi našla Ty, jsme tu ještě neměli :-)
.
Lidé si mohou vybrat. Můj postup je tedy asi namáhavější, tady nestačí stříkat s přestávkami tří týdnů, ale pro chudší vrstvu lidí je finančně velmi příznivý. Vyjde zhruba kolem 1500Kč až 2000Kč za celý rok i s postřikovou lahví.
.
Abych řekla pravdu, udivilo mě, že vám přijde dělat deratizaci 6x za rok! Co jsem tu četla, tak většině firem se po třech postřicích prý už nechce.
.
Bude to zřejmě tedy firma kvalitní a já jsem ráda, že jsi jí uvedla. Opravdu :-)
.
Držím pěsti, aby jste byli navždy už bez štěnic a v pohodě a ještě jednou d ě k u j i za Tvůj příspěvek.
.
Vanda

SPOKOJENÁ Nám poslal(a) zprávu dne 28.9.2009 v 19:14 [89.102.223.176]

Ahojky neštˇastná,ano taky i mě to překvapilo,protože firmy,které byly u nás dříve nám zaručovali,že se štěnic zbavíme nanejvýš po dvou postřicích.Tato firma byla fajn a upřímná.Ikdyž nás už nic nekouše a nic tady není,tak sama víš,že není nad prevenci,proto postřiků přesahující rok využiju.Jistota je jistota.Jasně,záleží na každém,já vyzkoušela jak samoderatizaci,tak i odbornou.Pěkný den všem a atˇ už nikoho nic nekouše

Ekosan servis s.r.o Nám poslal(a) zprávu dne 16.10.2009 v 12:59 [217.77.165.35]

Firma ktera likviduje stenice na sestkrat jenom rejzuje penize. Musi stacit max. dva zasahy.

S pozdravem Michal Zavadil

Volavka Nám poslal(a) zprávu dne 2.11.2009 v 09:17 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [90.177.90.80]

Já si to myslím také. Likvidaci štěnic, tozn. nejen hubení, ale vyhubení, provádím běžně dvěma postřiky a poskytuji až pětiměsíční záruku. Volavka

Lucka Nám poslal(a) zprávu dne 14.6.2012 v 11:49 | lucka@dddsluzby.cz | http://www.dddsluzby.cz [212.96.164.39]

Já jsem měla problém s mravenci v bytě. Pomohla mi až deratizační firma na stránce http://www.dddsluzby.cz , kde za přijatelné ceny vyřešili můj problém.

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec