ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

štěnice

Diskuse » štěnice

Jana Nám poslal(a) zprávu dne 27.11.2010 v 18:04 [213.220.199.184]

Včera v noci jsem objevila štěnice. A doktorka mi tvrdila, že kousance jsou alergická reakce! Snad nejsou moc rozlezlé, přinesli jsme je před 18 dny ve staré posteli. Jen mě trochu zaráží, že kousance se prý objevují až za několik dní. To se mi moc nezdá. Má s tím někdo nějakou zkušenost? Myslím, že se mu opravdu objevovaly s takovým zpožděním. Ještě mě asi to nejhorší čeká. Jana

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 28.11.2010 v 17:41 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [88.103.104.165]

Z toho vašeho popisu situace by se o nic mimořádného nejednalo. Zpoždění alergické reakce u lidí, kteří se štěnicemi doposud nesetkaly, se udává 8 - 10 dnů. Doba reakce lidského organizmu je velmi individuální a u asi pětiny populace zcela chybí. Pokud tedy byly ty štěnice v té posteli před stěhováním nasycené a jejich obvyklá potřeba krmení je 5 – 7 dnů, tak ten součet dnů zhruba souhlasí. Také pokles teploty má na oba tyto intervaly obrovský vliv a snad se dá také mluvit o nějakém prodloužení těch časů způsobený stěhováním.vka

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec