ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

hubení štěnic

Diskuse » hubení štěnic

Nitro Nám poslal(a) zprávu dne 4.12.2010 v 12:52 [82.150.167.145]

Dobrý den,
bydlim na koleji a objevily se nám tam štěnice. Trápili mě kousance přes prázdniny. Nejdřív jsem si myslela, že jsou to komáři. Později jsem stále hledala, co by to mohlo být jiného. Zkrátka jsem zjistila, že jsou to štěnice. Chytla jsem je, donesla na vedeni. Ty nam ochotně dali na přespání jiný pokoj. A udělali postřik, který samozdřejmě nezabral, i přes to jak slibovali. Protože,jak jsem se na těchto stránkách dozvěděla, stejnak nevylezou, když tam nikdo není. Už je to měsíc, co jsem je našla. Rozhodli se tedy, že nám pouze NÁŠ pokoj vyplynujou. Když jsem po 5 dnech přišla do pokoje, neskutečně to tam smrdělo. Všechny věci mám načichlé a stále to tam ještě smrdí. Štěnice tam stále ještě jsou. Jak dlouho trvá po vyplynování jejich vyhubení. Můžou vůbec vyplynovat pouze náš pokoj a zbavit se jich tak?

volavka Nám poslal(a) zprávu dne 4.12.2010 v 17:39 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [88.103.104.165]

Skoro jistě se zde nejedná o plynování nějakým jedovatým plynem, ale byla tady pravděpodobně použita dýmovnice, anebo nějaká jiná forma aerosolu. Dobře ukryté štěnice a jejich vajíčka s takto aplikovaným insekticidem nepřijdou do kontaktu a zpravidla přežívají. vka

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec