ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

přenos štěnic

Diskuse » přenos štěnic

bazzz Nám poslal(a) zprávu dne 25.1.2011 v 22:56 [89.111.96.25]

Dobrý den,na začátku ledna jsem přespávala v hotelu,kde se vyskytly štěnice.Než jsem odjela, důkladně jsem vyklepala a vystříkala Biolitem veškeré oblečení a batohy.Doma jsem vše vyprala a vyžehlila (jenom batohy jsem prala ve vaně). Poslední týden na sobě nacházím drobné štípance, je možné, že jsem si štěnice i přesto přivezla s sebou? Pokud ano, co mi radíte? Moc děkuji za odpověď!

vka Nám poslal(a) zprávu dne 26.1.2011 v 10:17 | http://dddvolavka [88.103.104.165]

Zavlečení štěnic možné je, pokud se výskyt štěnic potvrdí, tak bych doporučil velmi pečlivý insekticidní postřik. vka

Catalina Nám poslal(a) zprávu dne 12.2.2011 v 10:36 [94.199.199.211]

Dobry den,
asi jsem si z Londýna přivezla štěnice. Jednu jsem tam zabila. Už je to týden a jsem pořád šíleně poštípaná, říkala jsem si, že to vydržím, ale asi je to nesmysl, když umírají až po roce. Myslela jsem si, že jsem si přivezla jen jednu, která za chvíli zdechne. Mám zkusit se jich zbavit sama pomocí nějaké chemikálie? Nebo zavolat deratizéry? A co se přenosu týče, bojím se jít k někomu na návštěvu, abych nepřinesla vajíčko nebo larvu... Je to vůbec možné? A lze tomu zabránit? Děkuji.

Catalina Nám poslal(a) zprávu dne 12.2.2011 v 11:41 [94.199.199.211]

A to s námi doma bydlí domácí koucour, můžou mu postřiky ublížit? Co s ním? Ach jo.. Už začínám propadat panice. Děkuji

vka Nám poslal(a) zprávu dne 12.2.2011 v 16:02 | http://www.dddvolavka.cz [88.103.104.165]

To je uvedeno na etiketě toho konkrétního přípravku. U většiny přípravků po zaschnutí a vyvětrání není nějaké omezení pro lidi anebo zvířata. vka

Irena Nám poslal(a) zprávu dne 2.5.2011 v 22:05 | iris.kubikova@gmail.com [85.162.12.85]

Dobrý večer,přítel byl malovat byt ve kterém se delší dobu vyskytovaly štěnice.Našel jich tam spoustu mrtvých!mohl je přinést domů?

vka Nám poslal(a) zprávu dne 5.5.2011 v 22:32 [88.103.104.165]

Mohl, ale je to nepravděpodobné. vka

karolina Nám poslal(a) zprávu dne 11.5.2014 v 18:45 [178.72.213.4]

Dobrý den, u přítele doma jsou stenice už se pracuje na jejich zneskodneni, ale potrebuju poradit. Mohl by je přinést k nám ? Když k nám pujde na návštěvu nebo přespat? Drží se v oblečení přes den i tak dlouho že by jsme byli treba 2 h venku a pak šli teprve k nám domu? Moc prosím o odpověď.

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec