jedna štěnice v bytě ?- likvidace, prosím o názor
Diskuse »
jedna štěnice v bytě ?- likvidace, prosím o názor
marianna Nám poslal(a) zprávu dne 24.4.2011 v 17:54 [193.107.255.14] Dobrý den,
máme doma štěnici-nebo štěnice. Než nám došlo, že to asi bude štěnice, prožili jsme toto-asi před měsícem měla dcera štípance asi 3 na břiše. doktorka nám řekla, že to může být pokousání od blechy. Odblešili jsme psa (žádné neměl, ale co kdyby), vyprala jsem jí povlečení. Za 14 dní znova - mnohem víc kousanců, celá záda - podezření, že jí to pokousalo u mě v ložnici- tentokrát jsem komplet vyprala všechno, včetně povleků matrací. Na kožním padlo slovo štěnice, tak jsem začala pátrat doma v ložnici. Nic jsem nenašla. Dnes jsme se rozhodli s manželem (také měl pokousané nohy), že je zkusíme zlikvidovat, koupili jsme si K.OTRIN. U manžela v ložnici žádné známky, u dětí také ne -přesto jsme vystříkali postele, rámy, kolem matrací a kolem lišt podlah. Až u mě v ložnici pod prostěradlem!(a to jsem vše prala před cca14dny) štěnice buď mrtvá, nebo slečená kůže-i s nožičkami, černá prdelka, kolem bylo víc nožiček jednotlivě. Žádný trus. Tak jsme vše vyprali, rozebrali lišty, vystříkali - jen jedno jediné zvířátko jsme viděli a zaběhlo do škvíry ve zdi. Nikde žádný trus, žádné larvy...
Je možné, že by byla jen jediná štěnice ? Kéž by !!!
Vystříkali jsme kolem dveří a doufám, že pokud tam jsou nějaké další tak přes tu bariéru neprojdou. Chstám se vše ještě dovyprat, včetně povleků matrace a až to bude, půjdu si tam lehnout jako návnada. I když já jsem nikdy poštípaná nebyla, tak nevím.
Máme postřik ještě zopakovat ? Za jak dlouho ? Použít jiný prostředek a jaký ? Prosím, poraďte, už jsem z toho šedivá, děti už přinesli ze školy několikrát vši, roupy, připadám si jak největší špína na světě, mám z toho hrozné sny. Pořád likvidujem nějaké parazity...... Stojí to hromady úsilí a i spousty peněz. Jak se někdo v mém okolí podrbe, už ho podezírám, že má vši, teď za každou vyrážkou uvidím štěnice...
Kuběna Josef Nám poslal(a) zprávu dne 29.6.2011 v 01:35 | pepulicek@seznam.cz [188.75.128.3] Dobrý den chci se zeptak pomůže proti štěnicim ciste neředěné savo??Sice doma postrik mam ale stojito nehorazne penize. dekuji za radu
helena Nám poslal(a) zprávu dne 23.7.2011 v 15:26 [89.102.73.46] dobry den tak jse potykam s touto problemovou havěti dns jsem narazila na nymfy savo jsm použila a během momntu byli mrtve tak ž si myslim ž to pomaha al zda na velik štenice dospěle vam nezaručim ani to ž to savo j rozežn uplně někam jinam i kdyš jsm postrikala kolem dokola všechyn škviri al za škoušku nic nedate
|