ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

POMOC

Diskuse » POMOC

Jiřina Nám poslal(a) zprávu dne 2.5.2011 v 11:56 | wikky@seznam.cz [85.160.194.236]

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat jestli je možné být od štěnic pokousaná každou noc..pokaždé když se ráno (kolikrát svěděním i v noci) vzbudím tak mam nové a nové pupeny které jsou velmi oteklé a zarudlé..pupeny mam všude a to i na očích které mam vždy oteklé a velmi bolestivé.. z celého bytu jsem poštípana jen ja..kousance ale nejsou patrne..v bytě jsme nenašli nikde nic ani trus..předem děkuji za odpověď

vka Nám poslal(a) zprávu dne 2.5.2011 v 16:04 | volavka@post.cz | http://dddvolavka.cz [88.103.104.165]

Pokud je těch štěnic již hodně, tak to každodenní poštípání je normální. Jestli jste poštípaná od štěnic, anebo je příčina vašich kožních problémů jiná, nevím, kříšťálovou kouli zatím nemám. vka

Jiřina Nám poslal(a) zprávu dne 2.5.2011 v 20:22 [85.161.87.79]

Dekuji za odpoved je mi jasne ze kristalovou kouli nemate..

petr Nám poslal(a) zprávu dne 29.6.2011 v 12:09 [217.117.213.26]

dneska jsem se v noci probudil, protože po mě něco lezlo, jak jsem tu bestii nahmatal a zmáčkl, tak praskla, šel jsem na WC a zpátky do postele a když jsem kouknul na stěny zabil jsem jich tak 20. v poledne jsem byl v deratizační firmě zeptat, co to mohlo být a když mi ukázali ten obrázek, tak jsem šel do mdlob. Řekli, že se ma vyderatizovat celý barák (bydlim v paneláku) šel jsem do těch mdlob znova...jsem fakt zvědav jak to dopadne...asi budu za nějakýho špíńáka...paráda

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec