ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

ŠTĚNICE

Diskuse » ŠTĚNICE

Lenka Nám poslal(a) zprávu dne 10.6.2011 v 19:53 | leniscska@seznam.cz [93.153.84.97]

Dobrý den prosím jak se jich zbavim. Zkoušela jsem vše spreje, savo do konce mi to tu byly střikat. Předem vám mockrát vám děkuji za odpověď

EVKA Nám poslal(a) zprávu dne 15.6.2011 v 22:12 [89.24.7.87]

Dobrý večer,Lenko,
mám také tuto hroznou osobní zkušenost.Určitě je nutné opakovat profesionální postřik- možná i několikrát. Sám to člověk nezvládne: Je nutný zatnout zuby a bojovat sehnat si co nejvice informací.Mě ,,podařilo" zavléci ty s...ě i na chalupu.Prože jsem to podcenila.Pozor na tašky,dokonce jsen vyházele postele peřiny i ložni prádlo. A potom jsem musela zásah opakovat. Jakmile použije třeba Raid proti lezoucímu
hmyzu akorát je rozptýlýte vlezou na nepostříkané místa.Podle
informací na netu prý se stašně rozmnožily. Možná taky proto
,že se lidi stydí o tom mluvit/ já taky/. Mino rodinu o tom nikdo neví. Určitě je nepodceńujte. Měla by se zorganizovat nějaká hromadná celo- světová ,,odštěńovací"akce. Do prosince
2010 jsem neměla ani tušení ,že něco tak hnusnýho může existovat.Jěště nevím kde se to dá sehnat
CIMETROLL - zabijak prý, K-OTHRINE 25SC -jako prevence
Přeju Vám hodně síly / Všem ostatním taky/ Zdravím EVKA

marketa Nám poslal(a) zprávu dne 26.5.2014 v 01:46 | markizembic@seznam.cz [82.145.218.130]

dobri vecer mam doma domaci stenice a stidim se otom mluvit porate co mam delat dekuji

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec