ŠTĚNICE |
|
základní fakta o štěnicích
včasné odhalení štěnic
štípanec od štěnice
vyhněte se zamoření
jak bojovat se štěnicemi
fotky štěnic
videa štěnic
registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic |
JAK SE JIM UBRANIT POKAVAT NEMATE DOSTATEK FINANCI NA DERATIZACIDiskuse » JAK SE JIM UBRANIT POKAVAT NEMATE DOSTATEK FINANCI NA DERATIZACI STEFAN Nám poslal(a) zprávu dne 26.8.2011 v 02:36 | dastx@libimseti.cz [94.175.143.115] pratele bojuji stemi to hajzli us 3 tyden nejprve jsem navstivil doktora ktery me lecil prednosilinem a po asi tydnech jsem objevil prvni stenici no mozna vam to bude divne ale nasel jsem lek jak se ubranit do doby nes dorazi deratizer a clovek se muze vysspat navod je jednoduchy ale ne na dlouho urcite volej te deratizera aby vam pomohl od tech hnusu oblepte celou postel izolacni paskou ktera ma obe strany lepici a jak vrch takl spodek dnes jsem ty svine sledoval jak se pokousi prejit tuto pasku a nedari se jim ale jsou na tolik chytre svine ze se nechtej prilepit a raci to vzdaj jeto jen kratkodobe ale snad pro kazdehop fungujici tak ze hodne sili a malo odberu krve LUCIE Nám poslal(a) zprávu dne 5.9.2011 v 15:22 | Pospisilovalucie1980@seznam.cz [90.176.38.233] Dobry den jsem mlada maminka střemi dětmi a mam problem ze štenicemi ,a nevim co mam dělat .Penize na to nemam abych si zavolala delizatori.Proto se obracim navas o radu jsem podnajmu a mam strach to řici svemu majitelovi .Prosim vas o radu dekuji Lucie Daniela Nám poslal(a) zprávu dne 17.5.2012 v 06:48 | Dandysek.krejcirova [82.145.211.103] Dobry den bydlim na ubytovne a asi pred mesicem se tady strikala chodba proti štěnicím na nasem pokoji nic nebylo,Jenze majitel me prestehoval a tam sem je nasla a sem postipana,je mozne i pres to strikani??nektery teda umiraji a jsou uz takovy vlacny,dekuj zdeněk Nám poslal(a) zprávu dne 9.11.2013 v 12:31 | titanic@navodu.cz [178.255.168.2] doporučuji Cimetrol pak už je to jednoduché :-) |