ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Likvidace štěnic

Diskuse » Likvidace štěnic

Martin Nám poslal(a) zprávu dne 1.9.2011 v 16:07 [89.102.203.157]

Osvědčil se Vulcan C v koncentraci 40 ml na 1 litr vody.Účinek se dostaví do hodiny.Byt je cca 3 hodiny neobyvatelný.Postřiky směsí Cimetrolu a Ficamu 80 se
v našem bytě jevily jako málo účiné a štěnice si z nich nic moc nedělaly.
Nevýhoda: pracovat v plynové masce,pláštěnce a gumových rukavicích.Postřik je cítit zhruba týden.Stačilo vystříkat postele,sedačku,podél zdí a nábytku.Již 2 měsíce v klidu.

Nadeje Nám poslal(a) zprávu dne 2.9.2011 v 15:40 [89.176.243.48]

Od: http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=15771

Ahojky vsem,tuto diskusi jsem zalozila budu rada kdyz si tam taktez vymenime a prodebatime vsechny nase utrapky.

Přijďte si tam popovídat o těch potvorách.

Naděje Nám poslal(a) zprávu dne 2.9.2011 v 15:51 [89.176.243.48]

Tak ta diskuze na Dáma. cz už asi nefunguje. No, kdo si budete chtít popovídat o svém problému, napište mi na www.Stenice@email.cz Můžeme se navzájem poradit a sdělit si zkušenosti. Ráda bych pokecala, také jsem si s nimi užila.

Petr Nám poslal(a) zprávu dne 2.11.2011 v 06:34 [85.162.115.62]

Neexistuje feromonový lapač na štěnice? Nebo počesku něco vymyslet, vyjděme z fyziologie štěnic. Živí se pouze krví teplokrevných živočichů které vyhledávají specifickými senzory na oxid uhličitý a teplo. Také na pachy? To se pokusím zjistit. Řešení by mohlo být jako s existencí jakéhokoli živého tvora. Vyhyne pokud není prostředí pro jeho přežití. Např. plísně nevyhubíme postřiky, ale odstraněním vlhkosti kterou nutně potřebují. Takže u štěnic:
Matení jejich senzorů: zdroje oxidu uhličitého v místech kde lidé nejsou. Tam návnady s ohřátou krví např. z koupených jater, v prodejním balení je jí dost. Do tohoto prostoru takto navnadit štěnice aby se hladem nerozlézaly. A zde likvidovat. Obytné části bytu jich zbavit klasickými způsoby.
Zamyslete se nad tím a uveďte další nápady.

zdenek Nám poslal(a) zprávu dne 22.1.2012 v 11:27 | zdenek0050@atlas.cz [212.96.178.218]

Ahoj .U mně v bytě jsem našel štěnice.Kdo s nimi máte nějaké skušenosti??

Saša Nám poslal(a) zprávu dne 27.11.2012 v 18:50 [88.103.72.224]

Tak už sme s nimi prišli do kontaktu aj my. Presťahovali sme sa do bytu v Prahe, ktorý pred tým asi tak dva roky prenajímali turistom. V byte zostala povodná pohovka a dva matrace, ktoré sme však nepoužívali, pretože sme mali našu luxusnú (už ju za luxusnú nepovažujem). Minulý týždeň sa u mňa objavil štípanec, ale odkedy sme sa do toho bytu nasťahovali, tak som mala zánety a brala som už tretie antbiotika. Všetci mi hovorili, že je to alergická reakcia na nich, ale v sobotu u mňa prespala sestra a ráno sme sa zobudili s desiatkami napuchnutých štípancov. Priateľ takúto reakciu nemal. Hneď som zavolala firmu a teória šteníc sa potvrdila. Urobili postrek, zajtra tam už musíme spať, aby tie potvory vyliezli, ale ja mám z toho psycho. Spíme u sestry, ale spať v kľude po tejto skúsenosti nejde. Je to strašné. Pritom sme žili v zahraničí a to v horších podmienkach, bojovala som už s potravinovými moľami, so švábmi, v poslednom byte s mravcami a vždy sme zvíťazili, ale na toto už nemám nervy. Hlavne neviem nájsť reakcie ľudí, ktorí nad štenicami zvíťazili. Nájde sa tu niekto taký? Druhý postrek nám prídu urobiť do mesiaca a pán sa vyjadril, že to u nás nie je až tak zlé, že sú omnoho horšie prípady, ale ide o ten pocit. Byť teraz mesiac návnadou a nechať sa dobrovoľne štípať? To je nočná mora! Určite sem potom napíšem, či sa nám tento boj podarilo vyhrať a prosím, povzbuďte ma niekto, že sa to podarí!

Jan Ulip Nám poslal(a) zprávu dne 22.5.2013 v 03:41 | johnyfekket@email.cz [160.218.160.162]

dobry den chtel bych se zeptat kolik muze stat nejakej pripravek na ty stenice?

helca Nám poslal(a) zprávu dne 9.12.2013 v 13:40 [89.102.189.90]

Dobrý den. Jsme po druhém postřiku.Jsme bez štípanců ale štěnice stále nacházím je to jako noční můra .Byl mi doporučen za 14 dní od druhého postřiku ještě jeden. Chci se zeptat jak poznam že jsme se jich zbavili.Díky za odpověď H.

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec