ŠTĚNICE

základní fakta o štěnicích včasné odhalení štěnic štípanec od štěnice vyhněte se zamoření jak bojovat se štěnicemi fotky štěnic videa štěnic

registr hotelů v USA kde byl potvrzen výskyt štěnic
www.bedbugregistry.com

počítadlo.abz.cz

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Štěnice

Diskuse » Štěnice

helča Nám poslal(a) zprávu dne 9.12.2013 v 13:03 [89.102.189.90]

Dobrý den. Jsme po druhém postřiku.Jsme bez štípanců ale štěnice stále nacházím je to jako noční můra .Byl mi doporučen za 14 dní od druhého postřiku ještě jeden. Chci se zeptat jak poznam že jsme se jich zbavili.Díky za odpověď H.

mirka Nám poslal(a) zprávu dne 21.12.2013 v 23:22 | miri22@seznam.cz [217.30.64.174]

dobry den, mam stejny problem, jsme po druhem postriku prof.firmy v byte, je sobota a vcera jsem nasla jednu lezouci po stene v obyvaku kde jsme je videli, a dnes jsem videla nymfu v detskem pokoji. Pritel vsechno jeste jednou vystrikal prostredkem Protect, co jsem sehnala na internetu.
taky bych rada vedela, co ted, jestli se jeste s nimi setkam, jsem psychicky uplne mimo, par dnu pred vanoci...mame 2,5 lete a 9 mesicni deti....
Helco, budete delat jeste jeden postrik? ja jsem volala hned po nalezu te prvni do firmy a rekli mi, ze se jeste muzou dolihnout, tak sledovat a zabit.
budu moc rada za vasi reakci a zkusenost.
diky Mirka

Jméno:
E-mail:
[nepovinné]
Web:
[nepovinné]
Kontrolní kód:
Opište : fwzd
Text zprávy:
friendly links
Diety a hubnutí mravenci flash web studio nanoit cirkuz skateboards moskyto bar světla a osvětlení LUXO výroba bannerů dětské oblečení ekologické dřevostavby ubytování, penzion, ubytovna Rokycany základní a mateřská škola pro tělesně postižené Liberec